Over ons

Wie zijn de mensen achter Hoorcentrum De Wolden?

Hoorcentrum De Wolden is opgericht door audiciens Arjen en Joëlle van den Hof. Zij beoefenen al een aantal jaar hun vak en hebben in maart 2022 de stap gemaakt om hun eigen zaak te beginnen.

Joëlle is zelf ook slechthorend en door haar ervaring is zij audicien geworden. “Ik weet hoe het is om in het dagelijkse leven jouw eigen draai te moeten vinden, wat je nodig hebt om uit jouw sociaal isolement te geraken en hoe je weer een actieve bijdrage kan leveren aan gesprekken. Ik wil de tijd en keuzevrijheid hebben om de beste oplossing voor de klanten te kiezen. Daarom dat wij onze eigen hoorwinkel zijn begonnen: tijd, aandacht en de beste service voor onze klanten staan bij ons hoog in het vaandel.

Mijn enthousiasme en passie voor het vak hebben Arjen aangestoken waardoor hij een paar jaar geleden ook is opgeleid tot audicien. Door onze eigen ervaringen zitten wij in dit vak heel erg in onze kracht.”

Arjen is geboren en getogen in Zuidwolde en kent deze omgeving goed. “Ik merk dat er veel wensen zijn voor een hoorwinkel op lokaal niveau. Audiciens die laagdrempelig zijn, een vast gezicht, goede service verlenen én in de gelegenheid zijn om naar de mensen thuis te kunnen komen. Wij hopen dan ook veel mensen te mogen helpen met onze service, luisterend oor en een passende hooroplossing voor iedere klant. Wij verkopen niet alleen hoortoestellen, maar ook voor audiologisch apparatuur, gehoorbescherming of zwemdoppen kan men bij ons terecht. Kopje koffie staat klaar!”