Werkwijze

Advies op maat

U bent toe aan (nieuwe) hoortoestellen. Dit kunt u van ons verwachten:

– een uitgebreide hoortest en anamnese
– vrije keuze hoortoestellen met de functionaliteiten die aan uw wensen voldoen
– indien via zorgverzekeraar, dan keuze toestel volgens het verplichte keuzeprotocol Hoorzorg
– accessoires die zorgen dat u meer uit uw hoortoestellen haalt in het dagelijks leven (afstandsbediening, app, tv-hulpmiddel of microfoon)
– een proefperiode van maximaal 2 maanden (indien nodig langer) waarin wij tijdens vervolgafspraken bespreken hoe u de hoortoestellen voldoen
– service en expertise die u mag verwachten van een gediplomeerde audicien

Vergoeding hoortoestellen en hulpmiddelen

Om u de mogelijkheid te bieden vrijheid te hebben in keuze en kwaliteit voor hoortoestellen die bij u passen, hebben wij geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars. U kunt uiteraard wel hoortoestellen en hulpmiddelen (bijvoorbeeld een tv-streamer) aanschaffen die door de zorgverzekeraar voor een deel vergoed zullen worden. Gemiddeld zal een zorgverzekeraar 75% van het gemiddelde contracttarief vergoeden. Wij zullen via een machtigingsaanvraag dit voor u regelen.

Daarnaast kunt u kiezen voor hoortoestellen buiten de zorgcategorie. Dit zijn hoortoestellen met betere geluidsbeleving, nieuwste technieken en zorgen ervoor dat u zonder veel inspanning uw omgeving weer goed kan verstaan en beleven.

U kunt het aankoopbedrag declareren bij de Belastingdienst als medische aftrekpost. Vraag daarvoor informatie aan bij uw boekhouder of bij de Belastingdienst.

U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie. Samen zullen wij kijken naar de beste mogelijkheden die bij u passen.

Nazorgpakketten

Voorkom betalen aan producten die u niet altijd gebruikt. Daarom hebben wij 2 nazorgpakketten ontwikkeld met daarin de service en diensten die u nodig heeft met aantrekkelijke korting op onderhoudsproducten.

U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie

Huisbezoeken
Bent u niet in staat om naar de winkel te komen? Dan komen wij naar u!

Wat kunnen wij doen tijdens een huisbezoek:
– tv-hulpmiddelen installeren indien gewenst
– uitgebreide hoortest
– aanpassing van nieuwe toestellen

– bijstellen en onderhoud van uw hoortoestellen
– afdrukken maken tbv oorstukjes

U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie

Second opinion

Heeft u elders hoortoestellen aangeschaft maar bent u niet tevreden over het geluid, de toestellen of andere zaken? Dan kunt u bij ons terecht voor een second opinion. Wij zullen een uitgebreide hoortest en anamnese doen. Afhankelijk van de software kunnen wij de hoortoestellen voor u opnieuw instellen. Afhankelijk van het merk kunnen wij ook nazorg of reparaties uitvoeren.

U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie